14 dagen bedenktijd

Niet blij met je ontvangen product(en)? Dit kan bij ons binnen 14 dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden. Let op: de retourkosten zijn wel voor eigen rekening, deze worden niet door ons vergoed. Je hebt 14 dagen om het retour te melden en vanaf het moment van melden 14 dagen om de bestelling te retourneren.

Wanneer het product ongebruikt is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden. 

Zodra de retour bij ons binnen is wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt is. Wanneer de retour is geaccepteerd ontvang je hiervan een email.

De retour wordt niet verwerkt tot alle toebehoren bij ons zijn aangekomen. Indien dit onmogelijk is of uitblijft zullen wij kosten doorberekenen. Denk hierbij aan de volgende bedragen:

  • Pinnetje (om simkaart te plaatsen) €5,00
  • Simkaart houder €5,00
  • Adapter €10,00
  • Oplaadsnoer €10,00

Het retouradres is:
Phonely.nl
Abberdaan 210
1046 AB Amsterdam

Is je bestelling kapot of incompleet aangekomen? Neem dan vooral eerst contact op met onze klantenservice. Zij zullen u verdere instructies geven voor dat je het terug kunt sturen.

Elk defect dat gemeld wordt kan door onze gekwalificeerde reparatieafdeling beoordeeld worden. Dan kan worden vastgesteld of het een fabricagefout betreft of niet.

Hoe lang heb ik de tijd om mijn bestelling te retourneren?
Nadat je een melding van herroeping hebt ingediend, heb je nog 14 dagen om je bestelling te retourneren. Hierbij raden wij wel aan om je bestelling zo snel mogelijk retour te sturen om het proces te versnellen.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen en goedgekeurd dan zullen wij het bedrag zo spoedig mogelijk retourneren, uiterlijk binnen 3 werkdagen na aanmelding herroeping. Je krijgt dan het gehele aankoopbedrag terug, inclusief verzendkosten.

Moet ik betalen voor de retourkosten?
Ja, de retourkosten liggen bij jou als klant, tenzij de producten beschadigd bij uw thuis zijn aangekomen. Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we u verder kunnen helpen.